Traktortårta!

Igår var det dags att fira vårt fadderbarn på hans 5 årsdag. Jag fick äran att göra hans tårta. Han önskade sig en grön tårta med traktor och släp på. 
Han blev väldigt glad och nöjd. Alltid lika roligt att göra dessa tårtor. Längtar till den 13 okt då jag får sätta tänderna i nästa utmaning. 
 
Resultatet av tårtorna:
 
 
 

Höstmys!

Nu är hösten äntligen här. Man får tända ljus och ställa ut lyktan. HÄRLIGT!!!
Då får man givetvis hylla hösten med en rulltårta till gästerna som kom. 
 
 
 
 
 

Överraskning!

Igår bakade jag cupcakes till min goa vän Sara. Jag ville överraska henne på det nya jobbet. Hon har börjat i en nyöppnad blomsteraffär i Floby. 
Affären var jättefin, alldeles lagom. Hon hade en fantastiskt fin hylla i affären som satt fast i väggen, jättefin att ställa alla krukor i. Så vill man ha fina blommor/krukväxter eller krukor och bra servic, då beger man sig till Floby för att handla blommor. 
 
LYCKA TILL Sara!!!
 
 
 
 
 

Hello kitty tårta till systerdotter!

Idag fyller min söta systerdotter 3 år. Självklart får hon en Hello kitty tårta. Gjorde inte en rund tårta utan valde att baka tårtbotten i långpanna och dela på mitten istället.
Det är chokladbotten. I mellan är det chokladgrädde. Ovan på en form av chokladganache. Runt om tårtan är det chokladfingrar. Mmmm god!
 
 
 

Syskontårtor!

Idag ska jag baka tårta till ett par syskon. Killen som fyller 5 år vill ha en spindelmannentårta och tjejen somfyller 7 år vill ha blommor på sin tårta.
 
Såhär blev dessa tårtor.
 
 
 
RSS 2.0